Puur en homemade

Lucy's High Tea, volgens Engels recept

Toen Lucy vanuit Engeland naar Drenthe vertrok nam ze de recepten van haar familie mee. Al jaren verwent ze de gasten van Lucy's Inn met deze echt Engelse lekkernijeen. Lucy maakt elke dag versce scones, cakes, zoete en hartige taarten en sandwiches voor een authentieke High Tea. Wij serveren de High Tea van woensdag to en met zaterdag en op zondag kunt u genieten van het inmiddels vermaarde High Tea Buffet.

lucy's inn high tea 2lucy's inn hightea3

Iedere zondag

Lucy's High Tea Buffet

Het High Tea buffet is een unieke gelegenheid om samen met uw vrienden of familie kennis te maken met de typische Engesle High Tea. U mag alles proeven!

Iedere zondag maken we er een bijzondere middag van, een eindeloze verwennerij!.
Aankomst tussen 13.00 uur en 14.00 uur. €27.50 Reserveren is wenselijk.Kinderen half geld.

lucysinn highteabuffet 2018 high tea high tea buffet

lucysinn engelse high tea homepage high tea

Engelse High Tea

Onze High Tea bestaat uit

Quiche, cheesescone met roomboter, sandwich cheddarkaas met lenteuien, sandwich eiersalade met tuinkers, sandwich zalm met roomkaas,  traditionele scone met jam en clotted cream, lemon slice, mud cake, Baileys cheesecake ball, coconut ice en onbeperkte thee. Alles homemade.

Lucy's Inn 9 jaar!!!!!! Nieuwe thema tea

Festive Tea

Lucy's Inn bestaat 9 jaar! Dit vieren wij met een thema thee een 'Festive Tea'

Deze tea bestaat uit; een stilton cakeje, cheesescone met creamcheese and onion chutney, 3 soorten sandwiches, strawberry scone met strawberry jam en clotted cream en boven op het etagère brownie, flapjack, rockyroad, coconutbite, banana loaf en een  cherrycheesecake. €23.50 per persoon En in mei met een gratis glas Lucy’s Inn Bucks Fizz!

En alles natuurlijk homemade by Lucy

 

thema high tea lucys inn 01