Laden Buffetten

« Alle Buffetten

  • Dit buffet is voorbij.

High Tea Buffet

9 augustus van 13:00 - 17:00

Op dit moment  mogen we nog niet op normale manier ons werk doen. houd er rekenschap mee dat het een beperkter assortiment zal zijn. iedere zondag kunt u uitgebreid en onbeperkt genieten van onze huisgemaakte High Tea Buffet.

WAT KUNT U VERWACHTEN

  • Warme quiche, hartige kaas scones, diverse kleine sandwiches,
  • Twee soorten ovenverse scones met jam en room
  • Grote diversiteit van echt Engels gebak b.v. victoria spongecake, lemon cake, e.d.
  • Diverse cakejes b.v. butterfly cakes, cornflake cakes, refridgerator cake, bakewell taart

 

Zoals het nu lijkt kunnen wij vanaf juni voorzichtig weer open.  Wij zijn druk bezig geweest over hoe de tafels kunnen staan dat er overal genoeg ruimte tussen blijft, dat iedereen veilig kan genieten weer van onze High Teas.  Wij gaan (waarschijnlijk?) weer beginnen met high tea buffet op zondagen.  In verband met de maatregels zullen er beperkingen zijn.

Wij mogen een beperkt aantal personen tegelijk binnen hebben en wordt het aantal mensen bij een High Tea Buffet beperkt.  Iedereen moet van tevoren gereserveerd hebben en het liefst ook al betaald online. Om minder contact handelingen te hebben. Bij de ingang zal er hand sanitiser aanwezig zijn zo dat ieder zijn handen schoon kan maken bij binnenkomst.  Op elke tafel zal er een eigen tang/knijper liggen dat alleen te gebruiken is bij gasten aan die tafel en maximaal 10 personen aan een tafel, maximaal 3 personen tegelijk aan het buffet met 1 richting langs het buffet.  Op iedere tafel zal er een brief liggen met de uitleg van het buffet en de regels die erbij horen.  Tussen de bezet tafels staan lege tafels waar vieze borden erop gezet kunnen worden. Geeft iedereen de ruimte!

Heeft u ziekteverschijnselen zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, licht hoest, verhoging of koorts blijf dan alstublieft thuis.  Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten brlijf thuis.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
9 augustus
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€14.75 – €32.50
Buffetten Categorie:

Locatie

Lucy’s Inn
Dorpsstraat 2
Eesergroen, 9537 TC
Telefoon:
0599-287250