Facebook Beoordelingen

Facebook beoordelingen

  • Beoordelingen van klanten

    Lucy's Inn
    4.8
    powered by Facebook
    Marleen Sanders-Kaiser
    Marleen Sanders-Kaiser
    2018-09-02T05:49:41+0000
    Heerlijke High Tea, aanrader! In een prachtige omgeving. Wat is Drenthe toch mooi🤗
    Anneke Kuipers
    Anneke Kuipers
    2018-07-04T06:47:23+0000
    My cup of tea @ Lucy's Inn. We komen er vaak met moederdag of zo maar, omdat het zo gezellig is en alles fantastsch smaakt. Maar de laatste keer was de meest bijzondere, de babyshower van mijn oudste dochter hebben we bij jullie mogen vieren. Bedankt voor een super leuke, lekkere en onvergeetbare middag ♡♡♡
    Janna Wagt-Baas
    Janna Wagt-Baas
    2018-06-26T06:13:56+0000
    Uitstekend verzorgd high tea buffet.Zeker aan te bevelen.
    Jon Pater
    Jon Pater
    2018-06-17T12:25:27+0000
    Heerlijk genoten van een high tea zoals een high tea hoort te zijn. Wat kun je anders verwachten als de eigenares Brits is en de scepter zwaait in de keuken... Lekkernijen uit eigen keuken en een sfeervolle ambiance. Top!
    Renske Kuipers
    Renske Kuipers
    2018-06-11T20:29:13+0000
    Gisteren showerparty voor alexandra grassgreen en het was super nog bedankt voor het opruimen van de rommel dat was ik gisteren vergeten tot de volgende keer ik kom graag terug
    Petra Oost
    Petra Oost
    2018-05-22T12:21:27+0000
    Fantastisch, zeer goed verzorgd high tea buffet. Voor herhaling vatbaar en zekers aan te bevelen!!
    Ida Knigge Mensinga
    Ida Knigge Mensinga
    2018-05-06T18:07:33+0000
    Vanmiddag getracteerd door dochter en kleindochter alvast voor moederdag. Wat ziet de high tea er geweldig uit en het was allemaal heerlijk. Buiten nog genoten onder de fruitbomen met koffie en thee en een lekkere bonbon. Voor herhaling vatbaar .
    Eric Schot
    Eric Schot
    2018-04-24T18:40:47+0000
    Wat een geweldige ontdekking is dit zeg! Gastvrije en lieve ontvangst! Heerlijke overnachting. En de dag erop een overweldigend high tea buffet. Wat een enorme keuze aan lekkernijen! Je ziet dat dit met liefde is gemaakt! We komen zeer snel weer terug!
    Dicky Smidt
    Dicky Smidt
    2018-04-22T19:22:16+0000
    Heerlijk high tea buffet, goede sfeer en veel plekjes om lekker te genieten zowel binnen als buiten. Echt een aanrader.
    Roxanne Kanters
    Roxanne Kanters
    2018-04-22T15:25:26+0000
    Super! Precies zoals het hoort!
    Kim Steenkist
    Kim Steenkist
    2018-02-11T16:26:53+0000
    Heerlijk genoten van het High Tea buffet. Je kunt heerlijk ontspannen een middag hier vertoeven met de heerlijkste hapjes, hartig en zoet. Ook ontzettend lekkere thee!! Wij komen zeker terug.
    Leon Goossen
    Leon Goossen
    2017-11-19T11:42:48+0000
    Erg gastvrij ontvangen, heerlijk gegeten en gedronken. Prima kamer, goed bed en ontbijt!
    Ron Reinds
    Ron Reinds
    2017-11-18T22:46:38+0000
    Vanavond aan het Pubtasters Buffet deelgenomen. Gelukkig hadden we op tijd gereserveerd want het was volle bak, super gezellig en we hebben waanzinnig lekker gegeten! Een absolute aanrader en de herhaling volgt zeker!
    Miek Rode
    Miek Rode
    2017-11-12T18:27:10+0000
    Super lieve mensen en een heerlijke High Tea. Zeker een aanrader en ik kom zeker nog een keer terug
    Imro de Haan
    Imro de Haan
    2017-08-19T20:31:00+0000
    High tea buffet is top, pub tasters buffet ook een aanrader!
    Gea van den Bosch
    Gea van den Bosch
    2014-05-28T16:51:45+0000
    Het was weer heerlijk!! Ga vooral zo door!!
    Hannie Van Eeuwijk
    Hannie Van Eeuwijk
    2014-05-26T14:31:30+0000
    Een heerlijk weekend gehad bij het gastvrije Lucy's - Inn. Een mooi en rustig gelegen hotel en prijsvriendelijk. Het is voor herhaling vatbaar .
    Sharon Stijfs
    Sharon Stijfs
    2014-03-23T18:46:55+0000
    We hebben een heel fijn weekend mogen beleven bij Lucy's Inn. Alles was netjes verzorgd. Prijs/ kwaliteit is in goede verhouding. Leuke eigenaren die graag een praatje maken. groetjes Sharon
    Margaret Stijfs-Hermes
    Margaret Stijfs-Hermes
    2014-03-23T16:55:14+0000
    We hebben een heel fijn weekend gehad. Prijs/kwaliteit zijn prima in verhouding. Kamer was schoon, bed sliep prima, gezellige gastvrouw en gastheer.Zijn niet te beroerd om tips te geven. Groetjes..Margaret
    Johan Nijmeijer
    Johan Nijmeijer
    2013-12-03T22:19:10+0000
    Super gastvrijheid. Heerlijk genieten.
    Anneke Lit
    Anneke Lit
    2013-11-24T20:02:28+0000
    We hebben een super gezellige High Tea gehad.Met zowel hartig als zoet.Alles eigen gemaakt.Wel zoveel dat met geen mogelijkheid alles kan proeven.Maar het is zo lekker allemaal.Het is allemaale mooi in kerstsfeer opgemaakt. We hebben genoten. Carla Anneke
    Margo Gerot
    Margo Gerot
    2018-06-17T19:11:58+0000
    Linda Everts-Speelman
    Linda Everts-Speelman
    2018-05-18T21:10:00+0000
    Maaike Franken
    Maaike Franken
    2018-04-22T20:13:44+0000
    Anneke Witvoet
    Anneke Witvoet
    2018-04-14T13:59:56+0000
    Saskia van der Ven
    Saskia van der Ven
    2017-11-18T19:55:35+0000
    Henny Lamein-Levinga
    Henny Lamein-Levinga
    2017-11-13T17:50:09+0000
    Anja Doll
    Anja Doll
    2017-11-13T17:07:26+0000
    Immy Tel
    Immy Tel
    2017-08-07T17:55:10+0000
    Bianca Zijlstra
    Bianca Zijlstra
    2017-08-07T13:21:40+0000
    Liesbeth Overdevest
    Liesbeth Overdevest
    2017-07-17T13:06:21+0000
    Een mooie locatie en wat je misschien in eerste instantie niet verwacht, maar het is echt bijzonder goed en gewoon geweldig! Heerlijk en echt Engels! Bijzonder taarten, scones, theetjes en andere versnaperingen! Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken! Wij komen volgend jaar zeer zeker terug!
    Jaklien Molema-de Ruiter
    Jaklien Molema-de Ruiter
    2017-07-10T18:16:37+0000
    Heleen Elzer
    Heleen Elzer
    2017-07-10T04:04:27+0000
    Ria Elzer-Smilda
    Ria Elzer-Smilda
    2017-07-09T17:53:20+0000
    Gisteren een geweldige high tea gehad. Echt een aanrader
    José Hoving-Ploeger
    José Hoving-Ploeger
    2017-07-02T06:56:42+0000
    Claudia Hartmann
    Claudia Hartmann
    2017-06-25T16:47:57+0000
    Wir waren für die MotoGP in der Nähe und haben fürs Abendessen in Lucys Inn halt gemacht. Wir sind absolut nett empfangen wurden, man sprach sogar mit uns Deutsch � das Essen war absolut klasse! Wir verbrachten einen tollen Abend bei euch- Danke!�
    Carmen Pots
    Carmen Pots
    2017-06-25T13:31:58+0000
    Genoten van het high tea buffet. Heel veel keus en enorm lekker. Veel te veel om in 1 keer te proeven dus we komen zeker terug!
    Tina Myers Taylor
    Tina Myers Taylor
    2017-06-11T18:54:25+0000
    Just got home after really enjoying the food🖒 Food is traditionally made 🖒🖒🖒and delicious, good portions and super prices Great host🖒 We will be going again very soon, gave us a real taste of home 🖒
    Gineke Kuipers
    Gineke Kuipers
    2017-05-29T12:57:38+0000
    Het was weer fantastisch! Zó hoort een High Tea te zijn! En gastvrijheid ten top! Wij hebben genoten van een heerlijke middag! 🍀💚
    Leon van Oosten
    Leon van Oosten
    2017-05-15T14:15:03+0000
    Lucy's Inn is the dog's bollocks!
    Marina van Oosten
    Marina van Oosten
    2017-05-14T11:48:21+0000
    Finette Marree
    Finette Marree
    2017-05-08T13:19:18+0000
    Heb op 7 mei mijn gewonnen Hightea buffet genuttigd samen met mijn dochter. Wij vonden het TOP!! Kwalitet was goed, Leuke gastheer en vrouw . Aanrader om eens een heerlijke hightea buffet te nemen. Wij komen zeker weer!
    Karen Schmale
    Karen Schmale
    2017-05-07T19:41:40+0000
    Wij hebben genoten, heel persoonlijk,lekker gegeten en een mooie omgeving. Tot de volgende keer,
    Rudi En Mendel Lameijer
    Rudi En Mendel Lameijer
    2017-05-07T14:27:36+0000
    Echt geweldig genoten van al dat lekkers! Een aanrader! Bedankt!
    Christiaan Niemeijer
    Christiaan Niemeijer
    2017-05-06T19:48:43+0000
    Wat een verrassend restaurant! Super ontvangen en erg lekker gegeten. Gastheer deed het ook geweldig. Tot de volgende keer.
    Liselotte Schilperoord
    Liselotte Schilperoord
    2017-05-01T12:10:02+0000
    We hebben ons ontzettend vermaakt en vooral van alle lekkere dingen genoten 💙
    Iris Prummel
    Iris Prummel
    2017-04-24T20:51:00+0000
    Maaike Maaike
    Maaike Maaike
    2017-04-23T18:26:12+0000
    Het high tea buffet is een echte aanrader, zoveel keus, te veel om alles in een keer te proberen, ik kom zeker nog eens terug.
    Janny Westervaarder Asselman
    Janny Westervaarder Asselman
    2017-04-22T17:10:10+0000
    Wat een prachtig restaurant .Gastvrije en leuke mensen van Lucy's In . Erg gezellig. Heerlijk zelf gemaakt gebak door Lucy . We hebben genoten. Een aanrader om eens heen te gaan .Tot een volgende keer .
    Janneke Bakels
    Janneke Bakels
    2017-04-16T20:39:41+0000
    Wat een heerlijke plek met prachtig uitzicht. Met de hele familie verblijven we op het 't Land van Bartje en op een steenworp afstand ligt deze plek. We hebben hier erg lekker Engels gegeten. De gastvrijheid voor iedereen, ook de kleine kinders, is hartverwarmend. Wij hadden een erg fijne avond!
    Janny Eding
    Janny Eding
    2017-04-11T20:47:17+0000
    Susanne Wagner-Heemskerk
    Susanne Wagner-Heemskerk
    2017-03-18T21:22:32+0000
    Heerlijk gegeten; voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht allemaal super! Vriendelijke en keurige bediening. Met groep van 13; gerechten tegelijk geserveerd
    Saskia van der Elsken
    Saskia van der Elsken
    2017-03-13T17:36:55+0000
    Tatjana Baas-Arends
    Tatjana Baas-Arends
    2017-03-13T15:08:06+0000
    Claudia Zuidema-Voss
    Claudia Zuidema-Voss
    2017-03-13T14:59:07+0000
    Altijd worden we gastvrij ontvangen door de gastheer. Echt een middag uit. We waren er gisteren en zoals gewoonlijk is het altijd weer genieten van alle lekkernijen. Een aanrader!
    Willy Ploeger-Bos
    Willy Ploeger-Bos
    2017-02-27T08:19:00+0000
    Zondagmiddag van een overheerlijk high tea buffet genoten samen met mijn dochter en schoondochter!!
    José Ploeger-Snijders
    José Ploeger-Snijders
    2017-02-26T20:29:52+0000
    Marion Rozeboom
    Marion Rozeboom
    2017-01-10T10:46:41+0000
    Els de Raaf-Kok
    Els de Raaf-Kok
    2016-12-18T19:32:42+0000
    Loes Kruithof de Raaf
    Loes Kruithof de Raaf
    2016-12-18T17:09:35+0000
    Super eten, super personeel. We hebben het altijd gezellig hier!
    Ria Hofstra
    Ria Hofstra
    2016-11-28T13:34:22+0000
    Ruben Beldman
    Ruben Beldman
    2016-10-09T15:27:37+0000
    Nu voor de 2e keer geweest. Hartelijk ontvangen, eten is heerlijk, en kamers zijn prima. Wij komen nog wel vaker.
    Janneke Landman-Vos
    Janneke Landman-Vos
    2016-09-26T11:46:36+0000
    Heerlijk 2 nachten geslapen, de kamers zijn simpel en schoon. Het eten is verrukkelijk. De jongste zoon van het gezin is al een geweldige gastheer �
    Riet Smit
    Riet Smit
    2016-08-20T15:18:45+0000
    Gisteren heerlijke scones gehad met 3 verschillende soorten jam en cream. Lekker met een pot thee.
    Cis DM
    Cis DM
    2016-08-14T06:21:52+0000
    Christine Spijker
    Christine Spijker
    2016-08-08T14:35:27+0000
    Tini Van't Hof
    Tini Van't Hof
    2016-07-17T21:33:34+0000
    Suzanne Haarsma
    Suzanne Haarsma
    2016-07-17T13:32:27+0000
    heerlijk gezeten en heerlijk een high tea gedaan op 14 juli 2016
    Christiaan Goldstein
    Christiaan Goldstein
    2016-07-15T16:19:17+0000
    Heerlijk gegeten
    Henny Kuper
    Henny Kuper
    2016-06-18T17:06:54+0000
    Heerlijk authenthiek high-tea-en!
    Puck Witsmeer
    Puck Witsmeer
    2016-04-03T18:13:38+0000
    Wat is Lucy's Inn een leuke ontdekking! Genoten van een heerlijke Lamsrack die perfect gebakken was. Echt top! Engelse sfeer op een knusse locatie; volgende keer komen we terug voor de High-Tea!
    Michel Wieringh
    Michel Wieringh
    2016-03-13T16:37:37+0000
    Lekker, goed en gezellige middag hier gehad met Alwina, Michel, Kids en Joke!
    Jan-Peter Hogenboom
    Jan-Peter Hogenboom
    2015-12-08T06:29:04+0000
    Heidi van der Weide
    Heidi van der Weide
    2015-11-22T17:18:50+0000
    Samen met mijn moeder een heerlijke high tea gehad !! Gezellige locatie met veel variatie aan zoet én hartig. Bedankt voor gastvrijheid en zeker tot ziens ☺☺☺
    Claudia Hildenbrant - Knol
    Claudia Hildenbrant - Knol
    2015-11-08T18:15:20+0000
    Eggie Fidom
    Eggie Fidom
    2015-08-16T11:36:43+0000
    Heerlijk gegeten....mooie locatie!!
    Vakantiehuis In Drenthe te Eesergroen
    Vakantiehuis In Drenthe te Eesergroen
    2015-05-10T15:47:16+0000
    High Tea, hoog aanbevolen!
    Femke de Jager
    Femke de Jager
    2015-05-04T16:43:21+0000
    Heerlijk gegeten van de evening tea, vriendelijke ontvangst en bediening. Weer eens iets anders om uit eten te gaan!
    Sonja Weijer Kort
    Sonja Weijer Kort
    2015-04-22T15:15:30+0000
    Jolanda Pikkaart
    Jolanda Pikkaart
    2015-04-06T18:28:09+0000
    De high tea is echt een aanrader, en de evening tea is ook heerlijk.
    Josien de Boer
    Josien de Boer
    2015-02-01T19:42:14+0000
    Alleen maar complimenten! !!!! Heerlijk super service gewoon genieten!
    Mathilde Beglinger-van Oostrum
    Mathilde Beglinger-van Oostrum
    2014-11-23T21:20:03+0000
    Met 4 personen genoten van het heerlijke Evening Tea Buffet, gewonnen op Facebook. Heerlijke verrassende gerechten en toetjes. Heel gastvrij en fijne service! Echt een aanrader! Super bedankt!!
    Sandra Blokzijl
    Sandra Blokzijl
    2014-11-15T10:45:21+0000
    High tea was erg lekker 🙂
    Linda Van Heijningen
    Linda Van Heijningen
    2014-11-13T11:30:02+0000
    Fenomenale high tea , alles erop en eraan ! Altijd genieten als je daar bent ! Leuke sfeer en heerlijk eten !
    Paul Hodges
    Paul Hodges
    2014-07-30T06:50:14+0000
    Miriam Franssen-Lubbers
    Miriam Franssen-Lubbers
    2014-06-08T18:56:59+0000
    Arjen Hess
    Arjen Hess
    2014-05-26T20:19:57+0000
    Cor Bakker
    Cor Bakker
    2014-05-19T17:39:49+0000
    Margreet Wegman
    Margreet Wegman
    2014-02-14T22:43:29+0000
    Danny Lit
    Danny Lit
    2014-01-24T23:12:14+0000
    Gineke Lenting-Hulzebos
    Gineke Lenting-Hulzebos
    2013-12-31T16:17:32+0000
    Inge Blaauw-Kamps
    Inge Blaauw-Kamps
    2013-12-30T07:29:15+0000
    Frank Blaauw
    Frank Blaauw
    2013-12-26T10:24:09+0000
    Alexandra Zwiers-Grassgreen
    Alexandra Zwiers-Grassgreen
    2013-12-03T21:28:21+0000
    Bertus Schaap
    Bertus Schaap
    2013-11-30T19:57:44+0000
    Alma Huizing
    Alma Huizing
    2013-11-30T16:42:34+0000
    Samira Linda
    Samira Linda
    2013-11-27T16:45:29+0000
    Lucy Wubs Burton
    Lucy Wubs Burton
    2013-11-25T14:09:27+0000
    Eric Wassen
    Eric Wassen
    2013-11-13T16:55:58+0000
    Linda van Wijk
    Linda van Wijk
    2013-10-08T12:16:26+0000
    Eline Jorritsma
    Eline Jorritsma
    2013-09-18T22:06:29+0000
    Loes Augustus
    Loes Augustus
    2013-09-17T13:29:30+0000
    John Wubs
    John Wubs
    2013-09-15T10:36:57+0000
    Murielle Spilmont
    Murielle Spilmont
    2013-08-29T09:19:32+0000
    Marian Timmer
    Marian Timmer
    2013-07-11T17:40:09+0000
    Keramiektuinen Galerie Harwi
    Keramiektuinen Galerie Harwi
    2013-06-30T21:26:34+0000
    Edwin Brink
    Edwin Brink
    2013-06-15T10:38:45+0000
    Winie Ten Boer
    Winie Ten Boer
    2013-06-07T22:17:53+0000
    Chris White
    Chris White
    2013-05-28T21:50:43+0000
    Marko Sturing
    Marko Sturing
    2013-04-26T14:34:25+0000
    Pauline Dijkman
    Pauline Dijkman
    2013-04-25T08:18:43+0000
    Meeuw Van Bork Millenaar
    Meeuw Van Bork Millenaar
    2013-01-27T16:40:26+0000
    Just Amazing
    Marin Millenaar
    Marin Millenaar
    2013-01-16T20:29:58+0000

Follow us

Lucy’s Inn

Dorpsstraat 2
9537 TC Eesergroen (dr.)
T. 0599-287250
info@lucysinn.nl