Groepsaccommodatie en familieweekend

Samen eropuit in Drenthe

Groepsaccommodatie en familieweekend

Groepsaccommodatie in Drenthe

Op een prachtlocatie in Drenthe, midden op de Hondsrug ligt Lucy’s Inn. Tussen de bossen, heide en uitgestrekte velden en in dit klein gemoedelijk dorpje bieden wij voor families, vrienden en andere groepen een heerlijk verblijf.

Familieweekend

Wij mogen vooral veel families verwelkomen, omdat we zijn ingericht voor jong en oud en vanwege alle leuke activiteiten in de omgeving.
Tijdens het familieweekend krijg je bij ons de beschikking over twee gezamenlijke ruimtes. In de knusse leefruimte is het goed toeven door de zitjes, aan de bar of bij het biljart of darts. Daarnaast is er een eigen eetruimte met aparte tafels of één grote familietafel. De volledig ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een 5-pits fornuis, oven, vaatwasser, koeling en magnetron.

De comfortabele slaapkamers zijn voorzien van douche en toilet.

Ook buiten volop ruimte

Rondom Lucy’s Inn is een ruime tuin waar je lekker kunt zitten onder de bomen en waar de kinderen kunnen spelen. Er is ook een tafeltennistafel en een schuur voor het stallen van fietsen.

Erop uit

Naast fietsen en wandelen is er heel veel te doen in de omgeving. Natuurlijk zijn er de hunebedden en het Hunebedcentrum in het nabijgelegen Hunebedhoofdstad Borger, het Boomkroonpas, Attractiepark Drouwenerzand of Wildland Adventure Zoo en Emmen. Maar u kunt ook op bezoek gaan bij Harwi Keramiek tuin, Joytime outdoor activiteit centrum, Kabouterland voor de kleintjes een excursie maken met Eko-Tours of zelf op stap gaan met Huur Eendjes (C2V). Verder is er vlakbij een subtropisch zwembad, paarden- en pony- of huifkarverhuur, Escape rooms, bowlingbanen het Drents Museum, nou ja noem maar op!

Lekker genieten

Geen zin om zelf te koken? Wij verzorgen ook een barbecue, buffet of uitgebreide maaltijden. We zijn verder gespecialiseerd in de huisgemaakte Traditional English High Tea, de High Tea buffet (vanaf 25 personen privé), een ontbijt buffet, een English breakfast, diners, hapjes, soep en stokbrood en huisgemaakt gebak.

De groepsaccommodatie zit vast aan een restaurant met high tea specialiteiten. Er is een gezamenlijke opgang naar de 1e etage, maar verder is de hele ruimte privé.

Samen eropuit in Drenthe!

 

Beschikbaarheid groepsaccommodatie


 

Aanvraagformulier

Samen genieten!