Groepsaccommodatie en familieweekend

Samen eropuit in Drenthe

Groepsaccommodatie en familieweekend

Groepsaccommodatie in Drenthe

Op de Hondsrug in Drenthe, te midden van een prachtige omgeving, in de rust en ruimte van een heel klein dorp vind je deze groepsaccommodatie met 13 slaapkamers allemaal met hun eigen douch, wc en wasbak. De accommodatie is op het platteland met uitgestrekte weilanden en een mooi uitzicht. De omgeving leent zich bij uitstek voor het maken van wandel- en fietstochten en ligt midden tussen Emmen en Assen, 40 minuten van Groningen en een half uur van de Duitse grens.

Familieweekend

Wij mogen vooral veel families verwelkomen, omdat we zijn ingericht voor jong en oud en vanwege alle leuke activiteiten in de omgeving.
Tijdens het familieweekend krijg je bij ons de beschikking over twee gezamenlijke ruimtes. In de knusse leefruimte is het goed toeven door de zitjes, aan de bar of bij het biljart of darts. Daarnaast is er een eigen eetruimte met aparte tafels of één grote familietafel. De volledig ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een 5-pits fornuis, oven, vaatwasser, koeling en magnetron.

De 13 slaapkamers zijn voorzien van douche en toilet.

Ook buiten volop ruimte

Rondom Lucy’s Inn is een ruime tuin waar je lekker kunt zitten onder de bomen en waar de kinderen kunnen spelen. Er is ook een tafeltennistafel en een schuur voor het stallen van fietsen.

Erop uit

Naast fietsen en wandelen is er heel veel te doen in de omgeving. Natuurlijk zijn er de hunebedden en het Hunebedcentrum in het nabijgelegen Hunebedhoofdstad Borger, het Boomkroonpas, Attractiepark Drouwenerzand of Wildland Adventure Zoo en Emmen. Maar u kunt ook op bezoek gaan bij Harwi Keramiek tuin, Joytime outdoor activiteit centrum, Kabouterland voor de kleintjes een excursie maken met Eko-Tours of zelf op stap gaan met Huur Eendjes (C2V). Verder is er vlakbij een subtropisch zwembad, paarden- en pony- of huifkarverhuur, Escape rooms, bowlingbanen het Drents Museum, nou ja noem maar op!

Lekker genieten

Geen zin om zelf te koken? Wij verzorgen ook een barbecue, buffet of uitgebreide maaltijden. We zijn verder gespecialiseerd in de huisgemaakte Traditional English High Tea, de High Tea buffet (vanaf 25 personen privé), een ontbijt buffet, een English breakfast, diners, hapjes, soep en stokbrood en huisgemaakt gebak.

De groepsaccommodatie zit vast aan een restaurant met high tea specialiteiten. Er is een gezamenlijke opgang naar de 1e etage, maar verder is de hele ruimte privé.

Samen eropuit in Drenthe!

 

 

 

 

 

 

 

Aankomst- en vertrek

Weekend – vrijdag 15.00 tot zondag 17.00 uur
Lang weekend – vrijdag 15.00 tot maandag 10.00 uur
Midweek – maandag 15.00 tot vrijdag 10.00 uur
Week – Vr/Ma 15.00 tot Vr/Ma 10.00 uur

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Prijzen 2022

Periode januari t/m maart en november t/m december

Weekend € 1.800,-
Lang weekend € 2.000,-
Midweek € 2.000,-
Week € 2.650,-

Periode 30 maart t/m 2 november

Weekend € 2200,-
Lang weekend € 2.400,-
Midweek € 2.400,-
Week € 3.050,-

 

Feestdagen

Pasen 15-18 april € 3.050,-
Hemelvaart 12-16 mei € 3.350,-
Pinksteren 21 mei-24 mei € 3.050,-
Oud & Nieuw 30 dec-2 jan € 3.350,-
(aankomsttijd: 15.00 uur / vertrektijd 18.00 uur)

Bijkomende kosten

Eindschoonmaak, energiekosten en bedlinnen en opgemaakte bedden is inclusief

Verplicht

Toeristenbelasting p.p.p.n. € 1,50
Waarborg € 350,-

Optie

Badlinnen per pakket € 2,75

informeer ook naar de leuke uitbreidingsmogelijkheden.

 

Aanvraagformulier  Samen genieten!

   

   

   

   

   

   

  undefinedundefined

     [/col]