Contact met Lucy's Inn

Bij Lucy’s Inn staan we met plezier voor u klaar, of het nu gaat om een authentieke Britse High Tea of het organiseren van een feest of partij. Wij streven ernaar om onze gasten te verwennen met heerlijke gerechtjes en een warme, gezellige sfeer.

Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om High Tea etagères, taarten en diverse soorten thee te bestellen voor thuis of op het bedrijf, zodat u kunt genieten waar u maar wilt.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ze te stellen. U kunt ons bereiken via telefoon op 0599-287250 of een e-mail sturen naar info@lucysinn.nl.

Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn en beleef de unieke charme van Lucy’s Inn, zowel in ons restaurant als in het comfort van uw eigen huis of bedrijf.

Reserveer direct

Geniet ook van een heerlijke high tea middag!

Lucy’s Inn

Openingstijden

Volg ons

Stuur ons een berichtje

Lucy’s Inn is Cittaslow

Lucy’s Inn heeft zich als Supporter van Cittaslow verbonden met de gemeente Borger-Odoorn. Daarmee dragen wij de waarden die door het kwaliteitskeurmerk Cittaslow worden vertegenwoordigd uit in onze bedrijfsvoering. Meer over Cittaslow vindt u hier.

Je zult niet de eerste zijn met vragen

Veelgestelde Vragen

De aankomst voor het High tea buffet is tussen 13.00 uur en 14.00 uur

Honden zijn helaas alleen welkom op het terras niet binnen.

Dat is zeker mogelijk door de weeks zelfs al vanaf 30 personen

Voor mensen met diëten maken wij een speciale privé tea daarbij moeten we wel vermelden dat het in de zelfde keuken gemaakt wordt waar met de producten gewerkt wordt. waardoor het wel sporen kan bevatten.

Graag tijdig doorgeven.