Reserveren is gewenst!

Om teleurstelling te voorkomen, raden wij aan vooraf te reserveren. U kunt eenvoudig het aantal personen selecteren, uw gewenste datum kiezen en vervolgens de gewenste tijd aanklikken. Zo verzekert u zich van een plekje in ons restaurant.

Wilt u liever op een andere dag van een High Tea genieten in plaats van ons buffet? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een onvergetelijke High Tea-ervaring van woensdag tot en met vrijdag.

Ieder weekend een luxe

High Tea Buffet

Ieder weekend, op zaterdag en zondag, bent u van harte welkom om uitgebreid en onbeperkt te genieten van ons met zorg samengestelde High Tea Buffet.

De ontvangst vindt plaats tussen 13.00 uur en 14.00 uur, waarbij u de gelegenheid heeft om in een gezellige en huiselijke sfeer te genieten van een ruim assortiment aan heerlijke huisgemaakte lekkernijen.

Wat mag u verwachten tijdens uw bezoek aan ons High Tea Buffet?

Verse, ambachtelijk gemaakte lekkernijen zoals quiche, hartige kaas scones en een assortiment kleine sandwiches. De hartige smaken vormen de perfecte start van de High Tea ervaring.

Daarnaast is er een overvloed aan traditionele scones, aangevuld met een maandelijks wisselende scone die wordt geserveerd met aardbeienjam, lemon curd en room. Een verrassende variatie voor liefhebbers van zoetigheid.

Ook is er een uitgebreide selectie van authentiek Engels gebak, waaronder de heerlijke victoria spongecake, verfrissende lemon cake, koffie en walnoot gebak, evenals een assortiment cheesecakes. De diversiteit aan smaken zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is.

En alsof dat nog niet genoeg was is er ook nog een scala aan verrukkelijke cakejes en lekkernijen, zoals butterfly cakes, cornflake cakes, refrigerator cake, bakewell tart, chocolade brownie, flapjack, carrot cake, truffels, fudge, rocky road, jam tarts, coconut ice, Baileys cheesecake balls, banana loaf en cookies. Een waar feest voor de zoetekauw.

Wat zijn de kosten van dit uitgebreide High Tea Buffet?

Volwassenen: €37,50 per persoon
Kinderen van 3 t/m 12 jaar: €18,75 per persoon.
Kinderen tot 3 jaar: Gratis.

Homemade

Alle lekkernijen worden ambachtelijk bereid met lokale producten.

Dagvers

Door te reserveren kunnen wij de kwaliteit en versheid garanderen!

Prachtige locatie

Gelegen in Eesergroen met een authentiek engelse uitstraling.

Geniet ook van een heerlijke high tea middag!