Een blik in het verleden

Hoe is Lucy's Inn Begonnen?

De Geschiedenis

Herberg de Aanhouder Wint ontstond in 1977 toen de twee ondernemers Wim en Marianne een klein bierhuis met boerderij kochten. In 1986 maakten ze er een klein hotel-restaurant van. 

In 1996 leerden hun zoon Sander en de Engelse internationale studente Lucy elkaar kennen in een gezellige bar in Amsterdam. Met Lucy’s paar woorden Nederlands en Sanders basic Engels bloeide de liefde op tussen de twee. 

Anderhalf jaar later, in 1997, moest Lucy terug naar Engeland om haar studie af te maken en Sander ging met haar mee.

De eerste High Tea

In 1999 besloten ze terug naar Nederland te verhuizen en gingen ze samen werken bij Sanders ouders in hun familiehotel. Lucy begon Engelse taarten te bakken voor bij de koffie, waardoor gasten begonnen te vragen of ze ook scones maakte en High Tea’s organiseerde. Dit leidde tot het begin van hun traditionele Engelse High Tea, met maar een klein theeservies voor 24 personen.

Over de jaren hebben ze dit uitgebouwd tot een heel Brits thema, waar ze diverse soorten High Tea’s serveren met als hoogtepunt elk weekend het High Tea buffet. Ze kunnen nu High Tea’s verzorgen voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Lucy's Inn

Later namen Sander en Lucy officieel over op 15 mei 2009 en veranderden Sander en Lucy het officieel in “Lucy’s Inn”, waar ze nog steeds samenwonen met hun kinderen Hannah, Adam, en Jack.

 

Het unieke verkooppunt van Lucy’s Inn is dat alles vers door de Engelse Lucy wordt bereid, gecombineerd met de gastvrijheid van Sander. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt.